Black Rock

This family residence features a double height entry hall that flows onto generous living spaces orientated to the north east. A raised deck and loggia overlook a grand hedge and cobalt blue pool, creating a feast of colour observed through full height windows.

The exterior is characterised by simple bold forms offset by expansive glazing and delicate louvre panels, while internally, abundant natural light illuminates a Scandinavian aesthetic that is sharpened by black fixtures and highlight cabinetry.

The hub of the home, the living room, exhibits clean lines. Boxy in nature, key joinery pieces employ colour blocking through varying textures of natural timber and a black steel shrouded fireplace.

The upper floor accommodates a hotel style master domain, a large study and three bedrooms.

Photographer
Derek Swalwell
Stylist
Bek Sheppard

Back