• Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House
  • Alphington House

Alphington House

/

A house of two halves, the two-storey ‘Quad’ inspired front portion takes advantage of park views from the first floor master bedroom and lounge. A single storey pavilion-like structure accommodates the kitchen, meals and living area at the rear. A double sided fireplace separates the meals and living space, where exposed concrete blocks mimic the external piers. Generous outdoor living includes a large loggia and kitchen overlooking the rear garden and pool.


Photography: Derek Swalwell
Styling: Rachel Vigor
Landscape Design: Spencer Garden Design

Press
Contemporist
Home DSGN

Client Interview
Click here

Back